lørdag, december 01, 2012

Ingen

"Hvad er dit navn" spurgte den enøjede kyklop Odysseus. Han svarede jeg er "Ingen"! Da kyklopen fik stukket sit eneste øje ud og hans medkykloper kom til i kraft af hans smertensskrig, fortalte han at "Ingen" havde stukket hans øje ud.

Nu er vi kommet dertil at ingen skal lide afsavn på grund af arbjedsløshed, ingen skal søge om julehjælp og ingen skal flytte til Danmark. Ingen lider af fattigdom, Ingen er syge og ingen er politiske døgenigter, de knokler for deres løn og for at spare penge og for at ingen skal bestemme i Danmark. Vi bliver langsomt underlagt EU, det eneste vi har tilbage er fire forbehold og et nej til Euroen! Ingen bestemmer stort set i landet. Ingen er en tavs bevægelse, især repræsenteret af danmarks suverænt største parti i følge meningsmålingerne. At tænke sig at ingen har så megen magt som nogen!

Personligt er jeg også reduceret til at være ingen. Her skal det forstås på en anden måde. Ingen har ret til hjælp, Ingen kan klage over dårlig behandling, og ingen bekymrer sig for dig. Her er princippet at alle skal sikre sig selv og reducere andre til at være ingen! Hele det sociale og kommunale system samt den Løkke-opfundne regionsdannelse skal sikre sig sin egen overlevelse og derfor reducere borgere til at være ingen problemer, eller til noget andet så man ikke genopstår som ingen. Ingen er vores største problem. Som sagt: ingen er fattige, ingen kan få førtidspension, Ingen kan holde sin kontakt til arbejdsmarkedet med flexjob, ingen får dagpenge når de falder for en lov der er så associal at selv politikere i drømme kan se at ingen får nogen god behandling ved at falde for dagpengereglerne, falddatoen er der ingen der kender, men den falder.

Ingen har gavn af den lov som noget af det meste ingenting i form af Margrethe Vestager (ingen dronning) har fastholdt i en tid hvor ingen kan få arbejde. Ingen har penge til at skabe den omsætning som regeringen hele tiden efterspørger. Ingen har overskud til at holde jul med anderledestænkende. Ingen er klar over hvad det vil sige at kigge skævt til naboer og indvandrere. Ingen har overskud til at være mennesker.

Jeg spørger bare hvordan ingen kan have så meget betydning?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar